Vind de knop en stop.

Webinar gemakkelijk stoppen met roken.

Nog 1 webinar voordat de challenge begint!

Droom jij ook van een rookvrij leven zonder ook nog aan roken te hoeven denken?
Wij kennen dat gevoel en het is ons gelukt om zelf met succes een niet-roker te worden en, om al meer dan 3000 rokers aan dit heerlijke gevoel te helpen!

 In dit webinar leer je hoe je met de juiste voorbereiding je slaagkans om te stoppen met roken zo groot maakt, dat je wel een niet-roker moet worden. Doe gratis mee!

Kan stoppen met roken ook gemakkelijk zijn?

Of je nou al 30 jaar een pakje per dag verstookt of er soms een opsteekt: ergens weet je dat jij het anders wil. Maar ja, die strijd met jezelf wordt steeds moeilijker. Herken je het? Je weet het allemaal: Je gezondheid, de omgeving die het steeds minder accepteert, die ontkenning naar jezelf toe. Voel jij je die loser, die het nooit lukt of weet je gewoon niet waar te beginnen? 

Ont-slaaf je zelf. Doe mee met de challenge.

Dit bericht over ons webinar kregen we van Leah:
"Dat was een helder verhaal. Ik voelde voor het eerst een soort vertrouwen dat ik ook kan stoppen met roken. Ik ben begonnen met de cursus!"

In ons gratis webinar vertellen we hoe je zonder strijd stopt en nooit meer begint. We vertellen waar de verslavingsknop zit en hoe je deze omzet, zodat je behoefte om te roken verdwijnt. Je begrijpt dan ook waarom ons programma zoveel rokers helpt. Let op: Per webinar behandelen we ook telkens een speciaal thema! 

Dit kom je te weten:
  • Het voordeel van rokers (wat??).
  • Wat succesvolle ex-roker anders doen dan jij.
  • Hoe je gemakkelijk ontwenningsverschijnselen voorkomt.
  • Wat stophulpmethodes je expres niet vertellen.
  • Hoe je zorgt dat je nooit meer behoefte hebt aan roken.
  • Welke voorbereiding je de beste slaagkans geeft.
  • Hoe het NHC rookvrij programma je in 3 stappen rookvrij maakt.

Dit zijn je hosts van jouw challenge:

Harald en Mirella hebben jarenlange praktijkervaring als integratief psychotherapeut en hypnotherapeut. Sinds 2008 hebben ze zo’n 3000 mensen begeleid naar een rookvrij leven met de baanbrekende ©1-op-1 Hypno2 Methode. Hiermee zijn inmiddels 25 therapeuten in Nederland opgeleid, om zoveel mogelijk rokers te helpen.

Zowel Mirella als Harald hebben zelf lang gerookt. Niet omdat ze te slap waren om te stoppen. Niet omdat ze te dom waren om beter te weten. Maar omdat ze net als jij, in de valkuil stapten van de rookverslaving en de kwalijke invloed van de tabaksindustrie.
 
Na 5 succesvolle webinars gaan we vanaf september een grote groep rokers rookvrij maken. Jij kuint hierbij zijn. De eerste stap is je nu opgeven voor dit gratis webinar. 

Over je aanmelding:

Om deel te nemen kies je zelf een datum. Het webinar wordt niet opgenomen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het wordt aangeraden om van te voren je vragen te mailen. Tot snel!

Deel dit webinar op Facebook

Onze algemene voorwaarden vind je hier