About usThe New Health Company consists of a team of collaborating psycho- and hypnotherapists. We want to strengthen as many people as possible in their belief that you can do a lot yourself to achieve your development goals. For this we create courses and help from our practices. The initiators are Mirella Satoor de Rootas and Harald Bok.

Stap in je nieuwe gezondheid

The NewHealth Company helpt u bij het bereiken van al uw veranderdoelen. Onze online programma's zijn gebaseerd op de meest effectieve transformatiemethoden.

Je kunt zoveel zelf doen

Naast ons online veranderaanbod werken we ook samen met meer dan 20 erkende therapeuten met praktijken door het hele land. Zo kun je zelf kiezen welke hulp het beste bij je past.

MIRELLA SATOOR DE ROOTAS

Ik ben therapeut integratieve psychotherapie en hypnotherapie en heb de afgelopen 16 jaar veel mensen in mijn praktijk begeleid met een grote diversiteit aan problemen en uitdagingen. Ik heb het zelf ook gedaan. Daar vertel ik soms meer over in de online programma's die ik maak.

HARALD BOK

Ik weet hoe het is om verslaafd te zijn aan roken, mislukte pogingen te doen om te stoppen en dan opnieuw te beginnen. Maar ik weet ook hoe het is om definitief te stoppen met roken. Toen ik wist hoe het moest, ben ik voorgoed gestopt en heb ik samen met Mirella de Hypno2 methode ontwikkeld.

Our offer now and in the future

De Hypno2-methode is in de 14 jaar van ontwikkeling een succes gebleken voor gedragsverandering. Niet alleen om te stoppen met roken, maar voor alles wat begint met de juiste motivatie, kennis en vaardigheden om jouw ontwikkeling in gang te zetten. Op dat succes bouwen we voort, vanuit onze missie om mensen mentaal sterk en vitaal te maken.

 STRESS REDUCTION
BALANCE
SMOKING ADDICTION